Masterclass Jessica Jaeger - FIELD - Jonge Harten

Masterclass Jessica Jaeger – FIELD

Jessica Jaeger (Cultuur Academy)

Rozet Portret
  • Prijs

    €12,50

  • Duur

    120 minuten

  • Locatie

    Grand Theatre Studio

  • Kijkwijzer i

    DEEPENING FIELD

Profileren kun je leren.

Als maker weet je vaak wel waar de artistieke kracht van je werk zit, maar om opdrachtgevers, fondsen of partners te verleiden om met je in zee te gaan, heb je meer nodig. Het is belangrijk om helder en begrijpelijk te vertellen wat je drijft, waarom je doet wat je doet en wat je uniek maakt. Op die manier kun je anderen overtuigen waarom men met jou in zee moet gaan. In deze workshop onderzoeken we samen jouw waardepropositie en zetten we die om in een pakkende omschrijving die meteen duidelijk maakt wie jij bent en wat jij doet.

Voor wie
De workshop is voor alle makers die moeite hebben om anderen te overtuigen van de waarde van hun werk. Je weet waar je artistieke kracht ligt, maar vind het lastig om dit te vertalen voor anderen. 

Na de workshop

  • Heb jij helder voor jezelf wat jou drijft, motiveert en onderscheidend maakt.
  • Heb jij een mooie one-liner die je op je website of insta-profiel kunt zetten.
  • Weet jij hoe je je kunt voorstellen aan een potentiële opdrachtgever.

Programma
In deze inspiratieworkshop starten we vanuit wie jij bent, wat jij belangrijk vindt, wat jij goed kan en waar jij van droomt. Je leert te omschrijven waar jouw kracht ligt, niet alleen op artistiek vlak, maar juist ook binnen jouw passie, dromen en vaardigheden. Met behulp van verschillende theorieën en mini-interviews weet je na de workshops wat jou drijft, motiveert en onderscheidend maakt.

Over de trainer
Jessica de Jaeger begeleidt cultureel ondernemers op artistiek, zakelijk en/of persoonlijk vlak. Dit doet zij o.a. bij ArtEZ University of the Arts, Cultuur Academy en Cultuur+Ondernemen. Na jarenlang zelf als zakelijk en artistiek leider te hebben gewerkt voor o.a. het Latin American Film Festival, Jens van Daele’s Burning Bridges en InDifferent, heeft ze zich bijgeschoold tot coach aan het Europees Instituut (De Baak).

Join the Jonge Harten family

Become a crew member at Jonge Harten

Play around

JONGE HARTEN KIJKWIJZER

Jonge Harten biedt natuurlijk een lekker divers programma, maar waar begin je dan met kiezen? Om de boel enigszins te verhelderen hebben we drie grote lijnen waar we ons dit jaar op focussen en die je dus terugziet in ons programma. Zodat jij makkelijk kunt kiezen welke lijn het beste bij je past en waar jij op dit moment zin in hebt. Hieronder heb je onze lijnen op een rijtje. Waar ga jij voor?

AFTER

DEEPENING

FIELD

FIELD is in het leven geroepen om de band met jong talent aan te scherpen en zowel de kunstenaars als het festival de kans te geven om op langere termijn mensen te ondersteunen en hun “dromen” tot ontplooiing te laten komen. We richten ons in het bijzonder tot studenten waarvan we (na gesprekken en voorstellingen) het gevoel hebben dat ze zich als maker verbinden met de wereld daarbuiten. Op een bewuste, kritische en eigenzinnige manier.

PREMIERE

ROUTE

STAGE

Een programmalijn waarin we makende jongeren op het podium zetten en waarin je zelf mee kunt doen aan toffe masterclasses. Wij zorgen ervoor dat je de hele dag lekker in de watten wordt gelegd en natuurlijk sluiten we de dag af met een vet feest.

TALK

Tijdens Jonge Harten hopen we dat veel verschillende mensen met elkaar praten, omdat wij denken dat praten helpt. Helpt om elkaar te begrijpen en om nieuwe inzichten over jezelf op te doen. We nodigen hier in onze TALKS op verschillende momenten en in verschillende vormen professionals, leerlingen, theatermakers, ervaringsdeskundigen en publiek voor uit.

VOORSTELLING

WORK IN PROGRESS

WORKSHOP

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Geen nood: stuur een mailtje naar info@jongeharten.nl en vraag om nadere toelichting. Vermeld de titel van de voorstelling en waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben (is dit iets om met mijn vriend/vriendin naartoe te gaan? het is misschien wel grappig maar toch niet vulgair? dat soort vragen). De programmeurs van het festival geven je dan persoonlijk het verlossende antwoord!